El virus

60 Minuts per salvar el món.

T’atreveixes?

Tipus de joc:

Escape Room

Lloc:

Carrer de les Acàcies 38

Nº de Jugadors:

Grups de 2 a 6 persones

Ambientació:

Científico-Militar

TRANSMISSIÓ ENTRANT DES DE E.N.I.G.M.A….

L’enemic porta mesos obligant a científics a treballar per elaborar un virus letal i utilitzar-lo com a arma biològica contra la població civil.

Per no posar en risc la missió, la resta de detalls se’t proporcionaran al punt de trobada.

FI DE LA TRANSMISSIÓ…

INFO D’INTERÈS SOBRE L’ESCAPE ROOM

RESERVES I PAGAMENTS

↓ Reserva des del calendari baixant al final d’aquesta pàgina.

MENORS DE 13 ACOMPANYATS

Tot i que la missió està dissenyada per adults, els més petits s’ho passen pipa i poden participar-hi a partir dels 7 anys, sempre amb l’ajuda dels adults. Disposem del “mode esquadró infantil”, en el qual un monitor actor dinamitzarà l’aventura des de dins en un xou en viu durant tota la missió (+18€). Per a la resta de casos, hauran d’entrar acompanyats: recomanem un adult per nen per tal de viure una experiència amena.

DESCOMPTE DE 15€ ENTRE SETMANA

T’agraden els unicorns roses? Reserva amb el teu equip de mínim 3 agents, a través del calendari de la web, una missió de dilluns a divendres amb el codi “EM FLIPEN ELS UNICORNS ROSES” i obtindràs 15€ de descompte en l’import de la reserva (el descompte NO serà vàlid en dies festius ni per equips de 2 agents).

CANCEL·LACIONS

NO es realitzaran cancel·lacions de reserves amb devolució de l’import abonat sota CAP concepte. SÍ es podrà canviar l’hora i la data de sessió avisant amb més de 72h d’antelació. Consulta els termes i condicions per més informació.


➡️ Recorda: NO surtis de la web a mig procés de reserva, ja que la sessió seleccionada romandrà bloquejada durant 25 minuts per seguretat. En aquest cas pots esperar, enviar un whatsapp, o trucar al 626 43 46 54 per desbloquejar-la.

×