El virus

60 Minuts per salvar el món.

T’atreveixes?

Tipus de joc:

Escape Room

Lloc:

Carrer de les Acàcies 38

Nº de Jugadors:

Grups de 2 a 6 persones

Ambientació:

Científico-Militar

TRANSMISSIÓ ENTRANT DES DE E.N.I.G.M.A….

L’enemic porta mesos obligant a científics a treballar per elaborar un virus letal i utilitzar-lo com a arma biològica contra la població civil.

Per no posar en risc la missió, la resta de detalls se’t proporcionaran al punt de trobada.

FI DE LA TRANSMISSIÓ…

INFO D’INTERÈS SOBRE L’ESCAPE ROOM

RESERVES I PAGAMENTS

↓ Reserva des del calendari baixant al final d’aquesta pàgina.

S’abonarà una senyal de 40€ des de la web per realitzar la reserva. La resta es pagarà al local en EFECTIU, un únic pagament i amb la quantitat exacta (No disposem de datàfon).

MENORS DE 16 ANYS

Experiència realitzable a partir dels 10 anys acompanyats de 2 adults, o bé escollint el selector “modo escuadrón infantil” en la reserva, en el que un monitor actor dinamitzarà l’aventura des de dins en un show en viu durant tota la missió (+18€).

DESCOMPTE DE 10€ ENTRE SETMANA

T’agraden els unicorns roses? Reserva a través del calendari de la web una missió de dilluns a dijous amb el codi “EM FLIPEN ELS UNICORNS ROSES” i obtindràs 10€ de descompte en l’import de la reserva (el descompte NO serà vàlid en dies festius).

IDIOMA

Currently we can’t offer the game in english.

CANCEL·LACIONS

NO es realitzaran cancel·lacions de reserves ni devolucions de l’import abonat sota CAP concepte. Es podrà canviar l’hora i la data de sessió avisant amb més de 72h d’antelació. Consulta els termes i condicions per més informació.

×