main home image

JOC D’ESCAPADA EN VIU

Entreteniment immersiu i emocionant

Troba pistes, resol enigmes i escapa en menys de 60 minuts

chevron_down
virus_b

EL VIRUS

Les nostres instal·lacions

L’enemic porta mesos obligant a científics a treballar per elaborar un virus letal i utilitzar-lo com a arma biològica contra la població civil.

Jugadors:
Grups de 2 a 6 persones

+ Info i Reserva
virus_b

L’assassí de Keylock City

A Domicili

El cos de policia de Keylock City porta mesos seguint la pista a un assassí en serie que porta ja set morts. El seu modus operandi inclou un elaborat joc amb el que intenta ridiculitzar a la policia una vegada rere l’altra.

Jugadors: A partir de 15

+ Info i Reserva
home iconos
box-01
mini-hexagono-01

T'atreveixes?

Room Escape o Joc d’Escapament, en què consisteix? Endinsa’t en una habitació tematitzada on hi ha diferents objectes distribuïts, tot té un significat.

mini-hexagono-02

EL TIEMPO ES CLAVE

Per si resoldre molts enigmes i proves no fos difícil en sí mateix, els Room Escapes juguen amb la pressió d’haver-ho d’aconseguir en un temps força limitat.

box-02
box-03
mini-hexagono-03

UN OBJETIVO COMÚN

Room Escape o Juego de Escape, ¿en que consiste? Adéntrate en una habitación tematizada donde se encuentran diferentes objetos, distribuidos con un sentido. Dichos objetos forman parte de

mini-hexagono-04

RESOL I DESCOBREIX

Resoldre tots els obstacles que se’n plantegin posarà a prova la capacitat de cooperació i raonament del teu equip. Colaboreu per aconseguir diversos objectius però, sobre tot, per ESCAPAR.

box-04
×