COL·LABOREM

Enigma som una de les primeres empreses espanyoles en el sector dels Jocs d’Escapament. Comptem amb 3 anys d’experiència, sales a 5 ciutats diferents i jocs dels millor valorats pels clients. Posem a la teva disposició tota aquesta experiència per ajudar-te a assolir els teus objectius i començar a formar part del món dels Escape Room.

FRANQUÍCIA ENIGMA

OBRE UN ESCAPE ROOM AMB GARANTIA D’ÈXIT

  • INDÚSTRIA EN EXPANSIÓ
  • BAIXA INVERSIÓ
  • ALTA RENDIBILITAT
  • ASSESSORAMENT CONTINU
  • JOCS PROVATS I EXITOSOS

Obre el teu propi Escape Room amb la seguretat de tenir el suport, la difusió i l’assessorament d’una de les marques espanyoles més ben valorades del sector. Presents ja a 5 ciutats, uneix-te a la família Enigma i fes del teu “hobby” un negoci o inverteix en un sector creixent.

Creació de jocs a mida

Tens una idea i vols que t’ajudem?

Converteix en realitat aquell joc que portes temps pensant amb la nostra ajuda. T’agradaria crear un joc de la teva temàtica preferida? Tens la història perfecta però no saps com connectar-la amb jocs? Compta amb nosaltres per ajudar-te a desenvolupar el teu joc en qualsevol de les seves fases fins a veure com es converteix en una realitat.

1

EXPLICA’NS
LA TEVA IDEA

2

PROPOSTA

3

ENTREGA DEL
PROJECTE

4

IMPLEMENTACIÓ

ASSESSORIA PER A ESCAPE ROOMS

POSEM ANYS D’EXPERIÈNCIA AL TEU SERVEI

Tens un Escape Room o en vols obrir un? T’assessorem per a que aconsegueixis encaminar el teu projecte cap a l’èxit. Tingues a la teva disposició 3 anys d’experiència en el sector per ajudar-te a millorar o implementar qualsevol aspecte del teu Escape Room com el disseny del joc, la comunicació i les xarxes socials o la captació de clients. Compta amb nosaltres i aconsegueix treure el màxim potencial del teu Escape Room

SECTOR EDUCATIU

APRENDRE I CRÉIXER FORA DE L’AULA

Els nostres jocs potencien diferents qualitats com el treball en equip, la comunicació amb altres persones o la creativitat, molt lligades a l’educació i el creixement personal. Des d’Enigma volem ajudar a que els joves treballin aquests valors i impulsar un model educatiu que no deixi l’oci de banda, si no que l’integri en l’ensenyament. Si formes part d’una Escola o Centre Educatiu, contacta amb nosaltres per informar-te sobre els nostres jocs i les nostres prommocions especials per a nens i joves.

ALGUNES DE LES EMPRESES QUE JA HAN CONFIAT EN NOSALTRES

×