JUEGOENIGMA PER A EMPRESES

Els jocs d’escapament són una eina molt potent per al desenvolupament d’una empresa. Jugar no és només cosa de nens, la gamificació pot ajudar a millorar i detectar les capacitats clau dels treballadors a través d’una experiència divertida i fora de la rutina diaria. Més de 100 empreses ja han confiat en les nostres dinàmiques per fer créixer el seu equip. Contacta amb nosaltres i descobreix el perquè.

seccion empresa

TEAMBUILDING

FES CRÉIXER EL CAPITAL HUMÀ DE LA TEVA EMPRESA

A Enigma desenvolupem i disposem d’activitats d’oci formatiu on els participants hauran de treballar en un objectiu comú. Aquestes activitats fomenten el treball en equip i ajuden a desenvolupar la comunicació, la distribució de tasques, el correcte meneig de les situacions estressants i la resolució de problemes, habilitats clau per a una empresa i els seus treballadors.

Les nostres instal·lacions:

Disposem de dues sales completament idèntiques amb el mateix joc, de manera que podeu ser fins a 6 participants en una sala o fins a 12 en dues.

Dinàmiques portàtils:

Oferim una experiència portàtil basada en la mateixa dinàmica que en un Escape Room tradicional però sense ser-ho exactament i a la localitat que tu triïs. Podem dur-lo al teu local o a una sala llogada per a la ocasió.

SELECCIÓ DE PERSONAL

TREU A LA LLUM LES COMPETÈNCIES QUE BUSQUES

Els nostres Escape Rooms són eines complementàries de gran utilitat durant el procés de selecció del personal. La nostra dinàmica fa que floreixin les aptituds i competències dels candidats com el lideratge o el control de l’estrès, difícils d’avaluar en una entrevista tradicional.

1

EXPLICA’NS
QUÈ BUSQUES chevron-right

2

T’
ASSESSORAREM chevron-right

3

DINÀMICA

a les nostres instal·lacions, a les vostres o a una sala llogada.

chevron-right

4

CONCLUSIONS chevron-right

ELS NOSTRES JOCS:

Disposem de dos tipus de joc: els Escape Room, que realitzem a les nostres instal·lacions, i els Escape Hall, activitats d’escapament portàtils perfectes per a grups grans.

Dinàmiques portàtils:

Parla amb nosaltres si vols personalitzar el teu joc: que potenciï certes qualitats, més ambientat en la vostra temàtica, competitiu, etc.

PUBLICITAT I BRANDING

VOLS FER PUBLICIAT DEL TEU PRODUCTE O MARCA?

Els nostres jocs i dinàmiques són experiències emocionals que es queden gravades a les retines dels participants: l’expectació abans de començar, els nervis de veure el rellotge avançar, l’adrenalina de sortir a l’últim segon… Tot ambientat en una història emocionant i un espai decorat que fa que els usuaris surtin amb la sensació d’haver viscut una pel·lícula.

Converteix la teva marca en protagonista d’aquesta experiència i fes que els usuaris en formin part. Les possibilitats són infinites: fem que la història giri al voltant del teu producte o marca, integrem el teu producte al joc de manera que es faci servir per resoldre una prova o sigui una prova en sí mateix o dissenyem el joc fent servir colors, sons o olors característics de la teva marca. Treballem amb tu i t’assessorem per crear el joc perfecte, amb els valors de la teva marca i adaptat al teu objectiu.

Destaca en el teu pròxim esdeveniment, reunió o congrés creant una experiència única, original i divertida que quedarà en el record dels teus clients per sempre.

ELS NOSTRES JOCS:

Disposem de dues experiències ampliament provades amb gran èxit entre el públic tot i que, al estar ja dissenyades, les possibilitats de personalització són menors.

DINÀMICA PERSONALITZADA:

Una dinàmica única i personalitzada amb les sensacions i valors que vulguis transmetre del teu producte o marca. Un món ple de possibilitats per aconseguir l’experiència perfecta.

ALGUNES DE LES EMPRESES QUE JA HAN CONFIAT EN NOSALTRES

×